Mikä on tarot-tulkinta?

Tarot-tulkinta on näkemys elämään ja elämäntilanteeseen. Tulkinta avaa uusia näkökulmia, se valottaa elämänpolkua ja tulevia tapahtumia, se tuo myös toivoa vaikeisiin elämäntilanteisiin ja on merkki jatkumosta.

Tulkintaa käytetään usein avaamaan epäselviä tilanteita, esim. työasioissa, ihmissuhteissa, tulkintaa voi käyttää melkein mihin tahansa elämäntilanteeseen ja asiaan.

Viestit tulkinnan aikana ovat usein hyvin rakentavia ja rohkaisevia. Tiedot tuovat toivoa ja ymmärrystä, joka helpottaa elämäntilannetta.

Esimerkiksi oman sairauden aikana kysyin tulkinnan ja sain tiedon että paranen. Se helpotti oloa valtavasti ja antoi uskoa tulevaan ja voimia jatkaa elämässä eteenpäin, haasteista huolimatta.

Korteille ei mikään tilanne ole liikaa tai liian vaikea. Tulkinta ei välttämättä anna suoraa vastausta mutta johdattaa oikeiden kysymysten äärelle jotta voisit tehdä elämässäsi mahdollisimman hyviä päätöksiä.

Tulkinta on suoranainen elämänlahja, jota voi käyttää halutessaan, se on pelkkää hyvää. 

Tulkintapyynnön lähetys

Voit tilata tulkinnan minulta täältä sivuston kautta verkkokaupasta tilaamalla.

Pyyntöön voit halutessasi kuvailla elämäntilannettasi, laittaa kysymyksiä joihin haluat että katsotaan vastauksia. Viestit ovat aina luottamuksellisia.

Voit tulla käymään luonani tarot-pöydän ääressä, kutsua minut kotiisi tekemään tulkintoja tai soittaa minulle.

 

Tarot-tulkinnat

Tulkintoja tarot-korteilla olen tehnyt 19-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä pakkoja löytyy yksitoista.

Tarot-kortit ja tulkinnat ovat jääneet ilmeisesti jotenkin erikoisen mystiikan verhon taakse, nykyään kuitenkin ihmisillä on mahdottoman hyvät mahdollisuudet, vaikuttaa omaan elämään, tietoisten elämänvalintojen kautta.

Tarot-tulkinnat peilaavat näitä elämänvalintoja ja näyttävät suuntaa mihin olet menossa elämässäsi, kaikkien niiden valintojen perusteella joita olet tehnyt.

Tarot tulkintoja olen julkisesti tehnyt noin 5 vuotta, pääosin Monicas Tulkinnat sivustolla facebookin puolella.

EtäTulkintaa varten tarvitsen mahdollisimman tuoreen kasvokuvan, mahdollisia kysymyksiä elämääsi liittyen, s-posti tai kotiosoitteen laskutusta varten.