Kurkiniemi- Ei paikkaa rakkaampaa❤

 

On mukavaa ajatella että ollaan menossa kovaa vauhtia kesää kohden. Kesällä moni asia tuntuu jotenkin paljon helpommalta ja kevyemmältä.

Halusin tuoda sivustolle myös yhden asian jota odotan innolla, nimittäin aikaa Kurkiniemessä. Kurkiniemi on suvussa pitkään ollut kesäpaikkamme, joka on myös omassa työssä, taiteessa ja kirjoissa ollut jo nyt paljon läsnä.

Kurkiniemi on talovanhus, yli 200 vuotias ja iästään huolimatta talo, jossa on vallinnut aina erityisen hyvä, rauhallinen ja kodikas tunnelma. Kurkiniemi on ehdottomasti rauhoittumisen, hiljentymisen, rentoutumisen ja latautumisen paikka, sinne on ihana mennä joka kesä!❤

Talossa on noin 140 neliötä, hirsirakenteinen, perinteinen talo ihastuttaa joka kerta. Tunteella kirjassa Kurkiniemi on kuvattu luovuuden taloksi, runo on kirjoitettu viime kesänä, olin Kurkiniemessä 5 päivää yksin ja kuten varmasti moni muistaa viime kesä oli todella sateinen, niinpä runokin kertoo sateesta. ”Luovuuden talossa sataa aina, luovuuden talossa tuulee…” Vaikka runo kertookin matkan rasituksista, Kurkiniemessä henkiset ja fyysiset taakat voi unohtaa, jopa tuvan seinällä oleva kello, menettää päivien kuluessa merkityksensä. Arki pysähtyy Kurkiniemessä, kun puuhastelee askareita puunhausta, kalastukseen, pieneen nikkarointiin tai vaikka marjastaen lähisissä metsissä.

Talo on  vuokralla, eikä varmasti kukaan ole talosta lähtenyt ikävin mielin ja sinne kannattaakin tulla, läheltä ja kaukaa, kokemaan rauhallinen, hyvä fiilis.

 

Kurkiniemen vuorokausivuokra on 50e, viikonloppu 150, kysy lisää!

 

Kurkiniemen esittely

Kurkiniemen esittely videolla, kevätsiivous tehty ja on jo valmiina kesään :) <3