Taustaa Monicas Tulkinnat sivusta

 

Facebook sivu Monicas Tulkinnat on julkistettu vuonna 2013. Aika ennen sivuston julkaisua en juurikaan tehnyt tarot-tulkintoja, oikeastaan siinä oli monien vuosien taukoa. Kunnes alkoi tuntumaan sille että voisin tehdä tulkintoja jälleen. Tuttavani minulle vihjaisi paikasta jonne voisin laittaa ilmoituksen että teen tulkintoja ilmaiseksi. Pyyntöjä tulkintaan tuli valehtelematta varmaan lähemmäs sata.

Kysyntä tulkintaan oli niin suuri että lopulta minun oli perustettava oma sivusto facebookkiin, jonka nimeksi tuli Monicas Tulkinnat.

Sivusto on siitä lähtien toiminut tulkintojen ystävien paikkana. Monicas tulkinnat sivusto oli lopettamassa eräänä loppiaisena ja olisin sivun poistanut silloin mutta en yksinkertaisesti löytänyt paikkaa mistä sen olisin voinut poistaa.

Sivuston myötä sain kuitenkin vielä tulkintapyyntöjä ja sivusto heräsikin uudelleen henkiin keväällä. Sivuston kattavuus "ennätys" on yhdelle julkaisulle n.+15000 ihmistä. Sivusto toimii Monican luo sivuston kanssa yhdessä. Yhdistin ne myöemmin palvelemaan toisiaan.

Monicas Tulkinnat on saanut toimia hyvällä energialla ja positiivisten ihmisten paikkana kaikki nämä vuodet. Muistan tasan yhden negatiivisen kommentin sivulla.

Sivustolla olevat ihmiset myös osaltaan ovat ottaneet sen tärkeäksi paikaksi itselleen ja se on hyvä asia. Sivusto on aina ollut vain ja ainoastaan kysynnän vuoksi olemassa. Tulkinta on helppo pyytää yv viestin välityksellä.

Sivusto ja tulkinnat muuttuivat talvella maksulliseksi, siihen asti tein tulkitoja ilmaiseksi. Sivustoa on pyöritetty mm. kesällä autotallissa ja milloin missäkin, ulkona parvekkeella. Sivusto keskittyy tällä hetkellä arvontojen, ilmoitusten ja yhteiskorttitulkintojen julkaisuun.

 *Työ rajatiedolla alkoi 2017 loppiaisena

*Syksyllä 2017 sivustolle perustettiin verkkokauppa, joka keskittyy taustalla tehtyjen töiden myyntiin, samana syksynä sivusto ylitti 2000 tykkääjän rajan, lähitulkinnat alkoivat.