Lähitulkinnat

Tervetuloa korttipöydän äärelle!

 

Teen myös lähitulkintoja, perinteinen tulkinnanteko on verrattavissa hyvään luottamukselliseen keskusteluun, jonka aikana käydään läpi elämän kolme aihealuetta Rakkaus, Raha ja Terveys. Pakalle voi myös halutessaan esittää lisäkysymyksiä, asioista jotka sinua mietityttää elämässäsi erityisesti. 

Tulkinta on vastavuoroinen mukava hetki, jonka aikana keskitytään sinun kysymyksiisi elämääsi ja tulevaisuutta ajatellen.

Tulkintaa on kuvailtu "Oman elämän äärelle pysähtymisen paikaksi".

 

Varaa aikaa lähitulkintaan ainakin 1h (mieluummin reilusti aikaa)

Tulkinta maksaa 30e (Maksaminen tapahtuu laskulla tulkinnan jälkeen, et siis tarvitse heti  rahaa tullessasi tulkintaan)

 Ikäraja 18 vuottta (tai vanhempien suostumus)

HUOM! Kissa ja puputalous, paikkakuntana MAANINKA 

 

Tilaa tästä; Tulkinnat

Palautteita lähitulkinnoista;

"Hänen luokseen on hyvä mennä, on tervetullut ja luottamuksellinen olotila. Kävin syksyllä -17 ensimmäisen kerran, niin kyllä on eräs asia pitänyt hyvin paikkaansa.
Tämän kertainen pöytä oli hyvin kuvaava elämäntilannettani peilaten, se kertoi hyvin realistisesti ja totuuden sanoin elämästäni.
Suosittelen Monicaa länpimästi, jos elämässäsi askarruttaa jokin asia tai ihan vaikka vaan, jos kaipaat keskustelua luotettavan henkilön kanssa, joka on puolueeton asioille. Kortit kertovat. Ole avoin niiden kertomalle
Kiitos."

 

"Moi! Oli hyvä tulkinta. Sain vastauksia ja varmennusta tuntemuksilleni "

 

 

"Minulla on vaan pelkkää hyvää palautetta.
Sinun kanssa on helppo puhua,sinä tunnuit heti semmoselle luottamuksen arvoiselle ihmiselle.
Tulkinnat on tukenu minun omaa "sisäistä ääntä" ja mitä tulkinnoista on tullu esille,on antanu vauhtia omiin päätöksiin.
Tulkinnat on antanu mulle turvaa."