Monica

Olen 34-vuotias nainen pohjois-savosta Maaningalta.

Minulle tärkeitä asioita elämässäni on ystävät, omat eläimet (kolme kissaa; Hans, Lulu, Milli ja pupu Helmi.) Oma työ tarot-korttien parissa, luonto, taide... muutaman asian mainitakseni.

Aloin tekemään tarot-tulkintoja julkisesti noin 28-vuotiaana ja voi minkälainen matka se onkaan ollut ja mielenkiinnolla odotan mitä se vielä tuo tullessaan.

Vahvuutena minulla on kuuntelemisen taito ja olen aidosti kiinnostunut asiakkaan elämän asioista ja tilanteista. Mikään aihealue keskustelussa ei ole minulle vieras tai liian hankala. Olen myös huumorintajuinen ja elämässäni on kokemuksia monenlaisista tilanteista, voisinko sanoa että olen "monessa keitossa keitetty", joten voin tarjota monessa tilanteessa ymmärrystä ja tietysti tarot-korttien ikiaikaista viisautta, joka on todellinen elämän lahja, jonka käytön taidon olen saanut käyttööni.

Olen taidostani aidosti kiitollinen ja pyrin toimimaan sen kautta ihmisten hyväksi. Henkimaailmaan ja henkisiin asioihin suhtaudun kriittisen kunniottavasti. Uskon että ihmisellä on omassa elämässään ohjat ja mahdollisuus vaikuttaa sen suuntaan, ainakin osittain.

Työ on opettanut tekijäänsä, se on tuonut nöyryyttä ja kypsyttänyt minua ihmisenä, laajentanut kokemusta elämästä ja siihen liittyvistä asioista. Elämä ripauksella "taikaa" on mielestäni ihanaa, nautittavaa ja elämisen arvoista.

Ystävällisin terveisin

Monica